Ünlü sanatçının yalanı ortaya çıktı

Gülben Ergen'in, kürk giydiği için eleştirdiği Hülya Avşar'ın hayranları Ergen'e kötü sürpriz yaptı.Avşar'ın fanları, "Asla kürk giymem! Giyenlere de karşıyım" diyen Ergen'i geçen yıl ayağında gerçek kürkten botlarla gösteren fotoğraflarını ortaya çıkardı

Ünlü sanatçının yalanı ortaya çıktı

Gülben Ergen'in, kürk giydiği için eleştirdiği Hülya Avşar'ın hayranları Ergen'e kötü sürpriz yaptı.

Avşar'ın fanları, "Asla kürk giymem! Giyenlere de karşıyım" diyen Ergen'i geçen yıl ayağında gerçek kürkten botlarla gösteren fotoğraflarını ortaya çıkardı.
 
HAYVANSEVERLERDEN TEPKİ VAR
 
Hülya Avşar ile Gülben Ergen arasındaki 'kürk' atışmasına fanatikleri de katıldı! Geçen hafta kürk giydiği gerekçesiyle hayvan severlerin tepkisini çeken Avşar'a bir taş da Ergen'den gelmişti.
 
Gülben Ergen, "Ben asla kürk giymem! Giyenlere de karşıyım" sözleriyle Hülya Avşar'ı hedef almıştı. Ünlü sanatçının bu sözlerinin ardından Avşar fanatikleri harekete geçti.
 
SOSYAL MEDYADA ALAY ETTİLER
 
Gülben Ergen'in fotoğraflarını araştıran Hülya Avşar fanatikleri, Ergen'in çok değil, geçen yıl kürk giydiğini ortaya çıkardı.
 
Avşar fanatikleri, Ergen'i ayağında gerçek kürkten yapılmış Chanel botlarla gösteren fotoğrafı sosyal medyada paylaşarak, "Ben asla kürk giymem"sözleriyle alay ettiler. Ergen, Avşar fanatiklerinin alaycı sözlerine cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem