Ünlü sanatçıdan sevgilisine tokat

Asta'yı hala unutamadığını söyleyen Serdar Ortaç, eski sevgilisine tokat attığı için terk edildiğini itiraf etti...Serdar Ortaç, iki yıl büyük aşk yaşadığı ve olaylı bir şekilde ayrıldığı sevgilisi İrlandalı Asta'yla ayrılığıyla ilgili bir itirafta bulund

Ünlü sanatçıdan sevgilisine tokat

Asta'yı hala unutamadığını söyleyen Serdar Ortaç, eski sevgilisine tokat attığı için terk edildiğini itiraf etti...

Serdar Ortaç, iki yıl büyük aşk yaşadığı ve olaylı bir şekilde ayrıldığı sevgilisi İrlandalı Asta'yla ayrılığıyla ilgili bir itirafta bulundu. Bir sabah, ansızın eşyalarını toplayıp ülkesine dönen Asta'nın, Türkiye'ye alışamadığı için gittiğini söyleyen Serdar Ortaç, ayrılığın altındaki nedeni açıkladı: "Tokat atmıştım. O da ben uyurken evden gitmiş. Şimdi çok pişmanım"
 
Serdar Ortaç, 'O Yeşil Su Gözlerin Batsın' isimli şarkısını kendisini terk ettikten sonra yeşil gözlü Asta için yazdığını belirterek şunları söyledi:
 
"TEK İSTEDİĞİM ASTA'NIN BENİMLE EVLENMESİYDİ"
 
"2 yıl onu mutlu etmek için Litvanya'ya gittim, geldim. Tek isteğim Asta'nın benimle evlenmesiydi. Ama bir hata yaptım. Bir tartışma sırasında ona tokat attım. Ondan sonra beni terk etti. O gittikten sonra ben de oturdum kendisine bir şarkı yazdım: 'O Yeşil Su Gözlerin Batsın" Herkes gibi ben de hatalarımdan ders aldım. Şimdiki kız akadaşım Chloe'yi mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum."
 
Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde gazetecilere artık evlenmek istediğini belirterek, "Artık yaşım geldi. Ben de yuva kurup baba olmak istiyorum" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem