Ünlü sanatçıdan Başbakan’a destek

Ünlü şarkıcı Murat Kekilli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sesinin kısılmasıyla ilgili, “Bu ülke için kendini feda eden birisi var sesi kısık. Birçok insan doğal kaçınılmaz olan bu son için dalga geçebilir, bir şey yapabilir, farklı şeyler söyleyebilir

Ünlü sanatçıdan Başbakan’a destek

Ünlü şarkıcı Murat Kekilli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sesinin kısılmasıyla ilgili, “Bu ülke için kendini feda eden birisi var sesi kısık. Birçok insan doğal kaçınılmaz olan bu son için dalga geçebilir, bir şey yapabilir, farklı şeyler söyleyebilir ama ben onun hayatını ortaya koyduğundan adım gibi Murat olduğum kadar eminim” dedi.

AK Parti Gaziantep Gençlik Kolları, Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda 30 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde görev alacak sandık kurulu ile müşahitlere destek ve moral gecesi düzenledi. Gecede Murat Kekilli konser verdi.

Sahnede kendisini dinleyenlere seslenen Murat Kekilli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sesinin kısılmasıyla ilgili yapılan olumsuz değerlendirmelere tepki gösterdi. Kekilli, Başbakan Erdoğan’ın davası yolunda ülkesi için hayatını ortaya koyduğuna adı kadar emin olduğunu ifade etti. Erdoğan’ın sesinin kısılmasının çalışma temposundan kaynaklandığına dikkat çeken Kekilli, zaman zaman kendisinin de aynı durumdan kaynaklı sorunlar yaşadığını dile getirdi. Gaziantep’in hayatında özel bir yeri olduğunu anlatan Murat Kekilli, "Gaziantep’e 10 sene önce gelmiştim. Çok yıllar oldu. Hatta Gaziantep’in şöyle bir anısı da var; Türkiye’de ilk kez Başbakan ile tokalaştığım şehir burası. Enteresan bir şey. O yüzden bizde önemli bir yeri var” dedi.

Kekilli, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“1 haftadır yollarda olduğumuz için sesimiz de kısıldı. Ama sesi kısılan tek ben değilim. Bu ülke için kendini feda eden birisi daha var sesi kısık. Birçok insan doğal kaçınılmaz olan bu son için dalga geçebilir, bir şey yapabilir, farklı şeyler söyleyebilir ama ben onun hayatını ortaya koyduğundan adım gibi Murat olduğum kadar eminim. Çünkü benim de sesim kısıldı. Nerede kısıldığını biliyorum. Bu yollarda istediği kadar söylerler, yakıştırırlar önemli değil. Önemli olan gönül bağımıza zeval gelmesin.”

Kekilli, AK Parti hükümetinin gerçekleştirdiği çılgın projelere ilişkin, “Tarihe yön veren insanların zaten çılgın diye nitelendirildiklerini ben biliyorum. İstedikleri kadar çılgın desinler, al size çılgın burada” ifadelerini kullandı.

Gaziantep’te büyük bir halk konseri vermek istediğini söyleyen Murat Kekilli, “İnşallah ben Antep’e böyle içeri, kapalı bir konser değil de zafer gününden sonra çok isterim büyük stadyumda şöyle bir babalar gibi halka açık, babalar gibi bir konser, reklamlar, bilboardlar dolacak şekilde bizim kitlemizin de gelebileceği bir şekilde inşallah bir konser olur. Seçimden sonra nasip olur. O zaman bakın neler yapıyoruz görün. Çok da keyifli olacağından eminim” diye konuştu.

Murat Kekilli, konuşmasının ardından unutulmaz parçalarını salonu dolduran yüzlerce kişi için seslendirdi ve dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler