Ünlü sanatçı korkuttu

 Senar'a yapılan muayenesinde akut bronşit tanısı konulurken, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.Türk Sanat Müziği’nin efsane ismi 95 yaşındaki Müzeyyen Senar, bu sabah saatlerinde ateşi yükselip fenalaştı. Senar hemen, birlikte yaşadığı kızı Fera

Ünlü sanatçı korkuttu

 

Senar'a yapılan muayenesinde akut bronşit tanısı konulurken, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Türk Sanat Müziği’nin efsane ismi 95 yaşındaki Müzeyyen Senar, bu sabah saatlerinde ateşi yükselip fenalaştı. Senar hemen, birlikte yaşadığı kızı Feraye ve oğlu Ömer Işıl tarafından özel bir hastaneye götürüldü.

 

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gamze Cengiz, sağlık kontrolünden geçirdiği Senar'da akut bronşit olduğunu söyledi.

Öğleden sora taburcu edilerek Yokuşbaşı Mahallesi'ndeki evine getirilen sanatçının sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Dr. Cengiz şöyle dedi:

"Sanatçımız öksürük ve ateş şikayeti ile başvurdu. Müzeyyen Hanım'ın eskiden gelen bir hipertansiyon ve kalp hastalığı bulunuyor. Ancak genel durumu gayet iyi. Akut bronşit bulguları var. Hayati tehlikesi yok. Tedavisini evde alacak şekilde düzenledik ve taburcu ettik. Diğer tetkik sonuçları gayet iyiydi. Bir hafta sonra kendisini kontrol için tekrar göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem