Ünlü sanatçı 45'inde baba oluyor

Aralık ayında nikâh masasına oturan ünlü rock'çı Teoman ile fotoğrafçı Ayşe Kaya'yı çocuk heyecanı sardı. Ayşe Kaya'nın üç aylık hamile olduğu öğrenildi. Teoman, mayıs ayında gazetecilerin sorusuna, "Yaşım 45... Artık benim de baba olma zamanım geldi" yan

Ünlü sanatçı 45'inde baba oluyor
Aralık ayında nikâh masasına oturan ünlü rock'çı Teoman ile fotoğrafçı Ayşe Kaya'yı çocuk heyecanı sardı.
 
Ayşe Kaya'nın üç aylık hamile olduğu öğrenildi. Teoman, mayıs ayında gazetecilerin sorusuna, "Yaşım 45... Artık benim de baba olma zamanım geldi" yanıtını vermişti. Ünlü rockçu 45'inde babalık sevincini yaşayacak. 
 
MÜZİĞE DE GERİ DÖNDÜ 
 
Geçen sene müziği bıraktığını açıklayan Teoman, müziğe geri döndüğünü de açıklamıştı. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasından sahneleri özlediğini belirten Teoman, "Az sayıda, özenli konserler vereceğim. Ne zaman, nerede, nasıl konserler olacak bunlar, tam olarak henüz bilmiyorum ama verdiğim kararı sizlerle paylaşmak istedim" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem