Ünlü oyuncuya hapis davası!

 Eşi Melek Kaynarca'nın bir süre önce kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Bebek Karakolu'na giderek şikâyetçi olduğu oyuncu Oktay Kaynarca hakkındaki savcılık soruşturması tamamlandı. Savcı, eşine vurduğu, saçını çektiği, boğazını sıktığı, hakaret ve

Ünlü oyuncuya hapis davası!

 Eşi Melek Kaynarca'nın bir süre önce kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Bebek Karakolu'na giderek şikâyetçi olduğu oyuncu Oktay Kaynarca hakkındaki savcılık soruşturması tamamlandı. Savcı, eşine vurduğu, saçını çektiği, boğazını sıktığı, hakaret ve ölümle tehdit ettiği iddia edilen Kaynarca hakkında 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı.
 
İddianamede, 14 Mayıs 2013'te Oktay Kaynarca'nın bir süredir ayrı yaşadığı eşi Melek Kaynarca'nın çalıştığı yere gittiği, çıkan tartışmada eşine vurup, saçını çektiği ve "Seni öldüreceğim, boynunu kıracağım" diye hakarette bulunduğu öne sürüldü. Yaşanan olayın ardından birlikte eve gittikleri, araç içinde ve evde de tartışmanın devam ettiği ifade edilen iddianamede, şüpheli Oktay Kaynarca'nın evden ayrılmasının ardından eşinin tedavi için hastaneye gittiği belirtildi.
 
Melek Kaynarca'nın eve dönmesinin ardından yeniden eve gelen Oktay Kaynarca'nın hakaret ve tehditlere devam ettiği, boğazını sıktığı anlatılan iddianamede, yaşanan olaylar neticesi şikâyetçinin basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaralandığı ifade edildi. Basit yaralama, hakaret ve tehdit suçlarından 1 yıl 4 aydan 6 yıla kadar hapsi istenen Oktay Kaynarca'nın yargılanmasına İstanbul Adliyesi'nde başlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler