Ünlü oyuncu ölümden dönmüş!

"Geniş Aile" dizisinin Cevahir'i Ufuk Özkan, dizinin beyazperdeye taşınan sinema filmi çekimlerinde ayı saldırısına uğradığını ve ölümle burun buruna kaldığını söyledi.   "Geniş Aile" dizisindeki Cevahir rolü ile izleyenleri kahkahaya boğan Ufuk Özkan, di

Ünlü oyuncu ölümden dönmüş!
"Geniş Aile" dizisinin Cevahir'i Ufuk Özkan, dizinin beyazperdeye taşınan sinema filmi çekimlerinde ayı saldırısına uğradığını ve ölümle burun buruna kaldığını söyledi.
 
"Geniş Aile" dizisindeki Cevahir rolü ile izleyenleri kahkahaya boğan Ufuk Özkan, dizinin beyazperdeye taşınan sinema filmi çekimlerinde başına gelen ilginç bir olayı anlattı.
 
Emre Saygı'nın sunduğu 'Hadi Be' programına konuk olan başarılı oyuncu, Geniş Aile: Yapıştır sinema filminin çekimlerinde ölümden döndüğü anları anlattı.
 
"AYI SALDIRISINA UĞRADIM"
 
Emre Saygı'nın en son yaptığınız çılgınlık neydi? sorusuna ilginç bir olayı anlatarak cevap veren Özkan, sinema filmindeki senaryoda bir ayının kendisini kovalaması gerektiğini ancak ayı hareketlenmeyince ilginç bir yönteme başvurduğunu sonrasında ise ayının kendisine saldırmaya başladığını anlattı.
 
ÖLÜMLE BURUN BURUNA KALMIŞ
 
Ayı saldırmaya başlayınca ormana kaçtığını ifade eden ünlü oyuncu ölümle burun buruna kaldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler