Ünlü oyuncu Jessica Alba Türkiye’de

Hollywood'un ünlü oyuncularından Jessica Alba, bir reklam filminde oynadığı markanın kutlamaları için İstanbul’a geldi. Alba, Türkiye'de olmaktan dolayı heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi.  Hollywood oyuncularından Jessica Alba, reklam filminde rol aldığ

Ünlü oyuncu Jessica Alba Türkiye’de
Hollywood'un ünlü oyuncularından Jessica Alba, bir reklam filminde oynadığı markanın kutlamaları için İstanbul’a geldi. Alba, Türkiye'de olmaktan dolayı heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi. 
 
Hollywood oyuncularından Jessica Alba, reklam filminde rol aldığı markanın 25. yıl kutlamaları için İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde hayranları tarafından karşılanan Alba, burada olmaktan dolayı heyecanlı ve mutlu olduğunu belirtti. Alba, “Türkiye’de güzel yemekler ve camiler olduğunu biliyorum.” dedi. Alba, beraberindekilerle birlikte havalimanından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem