Ünlü oyuncu artık sokakta yaşıyor

Ünlü oyuncu Arda Kural, artık yaşamını Büyükçekmece sahilinde bir şezlongda sürdürüyor.Geçtiğimiz yıllarda oynadığı film ve dizilere damgasını vuran ünlü oyuncu Arda Kural, psikolojik rahatsızlığı ve maddi sıkıntısı nedeniyle Büyükçekmece sahilinde bir şe

Ünlü oyuncu artık sokakta yaşıyor

Ünlü oyuncu Arda Kural, artık yaşamını Büyükçekmece sahilinde bir şezlongda sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıllarda oynadığı film ve dizilere damgasını vuran ünlü oyuncu Arda Kural, psikolojik rahatsızlığı ve maddi sıkıntısı nedeniyle Büyükçekmece sahilinde bir şezlonga yerleşerek yaşamını sürdürüyor. Maddi sıkıntılar nedeniyle kirasını da ödeyemediği için maddi sıkıntılarla boğuşan ünlü oyuncunun oturduğu evinden çıkartıldığı öğrenildi. Büyükçekmece sahilinde bir şezlongda yaşayan Kural’ın fiziksel ve ruhsal durumunun kötü olduğu gözlendi. Kirli elbiseler içerisinde ayakları yara bere içinde kalan Kural, yanına aldığı bir battaniye ile sahilde şezlongun üzerinde yaşam mücadelesi veriyor.

"KENDİ İSTEĞİMLE GELDİM"

Büyükçekmece sahilinde bir şezlongda yaşayan Arda Kural, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, “Keyifliyim işte yaz süreci falan. Zaten burada oturuyordum, bundan sonra da sahildeyim. Burada keyif çatıyorum. 1 seneden fazladır burada oturuyoruz. Arada sırada öyle küçük maddi problemler olabiliyor. Onları büyütüyorlar ama bunlar geçici şeyler. Geçici maddi sıkıntılarla ilgili ev sahibiyle annemler görüşüyor. Yani bunlar basit ve çözülmeyecek şeyler değil. ‘Çıkın’ gibi şeyler dediler. Evden ayrılmak gibi bir durum yaşandı. Ben durumu pek de bilmiyorum. Ailemle yaşıyorum da kendi isteğimle buraya geldim” dedi.

Geçmişte yaptığı oyunculuğun geçici olduğunu belirten Kural, “Sürekli olarak düşündüğüm bir şey değildi. Bir ara bir takım zevkli meraklardan dolayı televizyona çıktım. Ondan sonra geçti gitti. Oyunculuğu da pek düşünmedim, sadece ekranda görünmüş ve bilinmiş oldum. Zaten kuzenlerim ve teyzem de Büyükçekmece’de oturuyor. Eskiden beri buraya yerleşmek istiyorduk, sonunda yerleştik. Burası küçük bir yer olduğu için herkes birbirini tanıyor. Ne yaptığında biliniyor. Küçük bir kasaba gibi güzel bir ortam var burada, İstanbul çok büyük orada sıkıntılar çekebiliyorsun ve kendini yalnız hissedebiliyorsun” ifadelerini kullandı.

Kendisinin şizofren hastası olduğu iddialarına da Kural, “Psikolojik bir rahatsızlık yaşadım. Hala tedavi sürecindeyim ve dinleniyorum. Hastaneye de gidiyorum, beni düşünüp geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Çok mutluyum, keyifliyim ve her şey yolunda gidiyor” şeklinde konuştu.

Kendisi hakkında çıkan öldüğü haberler için de Kural, “Öyle bir şey hiç duymadım da bilmiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler