Ünlü oryantal'den şok sözler

Ünlü oryantal, Harbiye’deki Sultana’s adlı mekanda sahne aldı. Kıvrak dansları ve enerjisiyle kendisini izlemeye gelen Arap hayranlarına unutulmaz bir dans şov yaşatan Didem, daha önce birlikte çalıştığı İbrahim Tatlıses’in “Ne Faydası Var” şarkısıyla da

Ünlü oryantal'den şok sözler

Ünlü oryantal, Harbiye’deki Sultana’s adlı mekanda sahne aldı. Kıvrak dansları ve enerjisiyle kendisini izlemeye gelen Arap hayranlarına unutulmaz bir dans şov yaşatan Didem, daha önce birlikte çalıştığı İbrahim Tatlıses’in “Ne Faydası Var” şarkısıyla da göbek attı.

ÖZÜR DİLİYOR AMA NAFİLE
 
Sahne sonrası oryantal, sevgili Onur Yüksel ile yaşadığı ayrılığın perde arkasını açıkladı. Ayrılıkla ilgili duygularını paylaşan Didem, “Malesef her zaman ki gibi aldatıldım. Çok acı oldu. İhanete uğradım. Evde uyuyordum.
 
Uyanıp diğer odaya girince kendisinin bir kızla internette konuştuğunu gördüm. Kendisi de çok pişman. Özür diliyor. Bana kalırsa affedilmez.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler