Ünlü manken yüzüne çorap geçirip banka soydu

Rusya’da yüzüne külotlu çorap takan manken, zevk olsun diye bankadan 33 bin dolar çaldı. Tutuklanan model şimdi 10 yıllık hapisle karşı karşıya. Rusya'da popüler bir manken olan 24 yaşındaki Julietta Almazova, Nizhny Novgorod kentinde silahlı soyguna karı

Ünlü manken yüzüne çorap geçirip banka soydu

Rusya’da yüzüne külotlu çorap takan manken, zevk olsun diye bankadan 33 bin dolar çaldı.
 
Tutuklanan model şimdi 10 yıllık hapisle karşı karşıya. Rusya'da popüler bir manken olan 24 yaşındaki Julietta Almazova, Nizhny Novgorod kentinde silahlı soyguna karıştı. Ailesini ziyarete giden genç model, heyecan olsun diye başına külotlu çorap geçirerek kuru sıkı tabanca ile banka soydu. Şubeye girdiğinde üç el ateş eden Almazova 33 bin dolar çaldıktan sonra kayıplara karıştı.

'EĞLENCE OLSUN DİYE YAPTIM'

Rus model, güvenlik kameralarının kapsamından çıkmadan başındaki çorabı çıkarınca yakayı ele verdi. Manken, Moskova'da tren istasyonunda tutuklandı. Almazova sorgusunda, 'Hayatımdan çok sıkılıyordum, eğlence olsun diye yaptım' itirafında bulundu. Almazova'nın 10 yıl hapis cezası alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem