Ünlü isimler Başbakan'la görüşecek

Gezi Parkı'ndaki eylemcilere sanat ve televizyon dünyasından destek geldi. Sanatçılar Yavuz Bingöl, Demet Akbağ, Halit Ergenç, Ali Sunal, Ceyda Düvenci ile Gazeteci Can Dündar, Nebil Özgentürk ve Yazar Sunay Akın'dan oluşan heyet Taksim Dayanışması'nın ça

Ünlü isimler Başbakan'la görüşecek

Gezi Parkı'ndaki eylemcilere sanat ve televizyon dünyasından destek geldi. Sanatçılar Yavuz Bingöl, Demet Akbağ, Halit Ergenç, Ali Sunal, Ceyda Düvenci ile Gazeteci Can Dündar, Nebil Özgentürk ve Yazar Sunay Akın'dan oluşan heyet Taksim Dayanışması'nın çadırını ziyaret etti.

Eylemcilerden bilgi alan heyette yer alan Sunay Akın çıkışta "Başbakan'dan görüşme talep ettik olumlu karşıladılar" dedi.

Akın "İlk günden beri bilgi sahibiyiz. Sürekli bilgi alıyorduk. Son bilgileri almak ve ortak düşünce oluşturmak için bugün yine parka geldik. Hükümetin ve buradaki arkadaşların demokratik zeminde buluşmasını sağlamak istiyoruz. İlk günden burada olan sanatçı arkadaşlarımızla başbakanla görüşmeye gideceğiz. Ortak çözüm bulmak için. Bu ekip yeni kurulmuş bir ekip değil. İlk günden beri hem buradaki arkadaşlarla hem de yetkililerle görüşüyoruz" dedi. Sunay Akın gazetecilerin önceki gün Başbakanla görüşen heyetle ilgili olarak da sorularına "Kendi görüşleri saygı duyuyoruz" diye yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem