Ünlü iş adamına hapis darbesi!

İzmir'de arabasıyla ölümlü bir trafik kazasına karışan, Yaşar Holding'in kurucusu Selçuk Yaşar'ın oğlu 57 yaşındaki Mustafa Selim Yaşar hakkında, taksirle ölüme sebep olma suçundan 3 ile 6 yıl arasında hapis cezası talebiyle dava açıldı.29 Haziran 2013 ta

Ünlü iş adamına hapis darbesi!

İzmir'de arabasıyla ölümlü bir trafik kazasına karışan, Yaşar Holding'in kurucusu Selçuk Yaşar'ın oğlu 57 yaşındaki Mustafa Selim Yaşar hakkında, taksirle ölüme sebep olma suçundan 3 ile 6 yıl arasında hapis cezası talebiyle dava açıldı.

29 Haziran 2013 tarihinde, Çeşme otoyolunun Balçova ilçesi havalimanı ayrımı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 35 SY 903 plakalı otomobiliyle Konak yönüne giden işadamı Yaşar, yolun karşısına geçmeye çalışan Kazım Yılmaz'a çarpmıştı. Yılmaz olay yerinde hayatını kaybederken Yaşar ise ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Asliye ceza mahkemesinde görülecek davanın iddianamesi, kazayı soruşturan savcı tarafından hazırlandı. İddianamede, olay tarihli trafik kazası tespit tutanağıyla geçen ay bilirkişi tarafından düzenlenen rapora göre olayın oluşumunda maktulün asli ve tam kusurlu olduğu, şüphelininse kusursuz olduğu belirlenmişse de olayın ölümlü trafik kazası olması sebebiyle bu konudaki delillerin takdirinin mahkemede olduğu belirtildi. Şüphelinin, üzerine atılı taksirle bir kişinin ölümüne sebep olma suçundan 3 ile 6 yıl arasında hapis cezası talebiyle yargılanması istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem