Ünlü iki sevgili beyaz perdede

 Kerem Göğüş senaryosunu yazdığı ve yapımcılığını üstlendiği sinema filminde sevgilisi Elles ile kamera karşısına da geçecek.Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Carolin karakteriyle adını duyuran Wilma Elles bir süredir işadamı Kerem Göğüş'le

Ünlü iki sevgili beyaz perdede

 

Kerem Göğüş senaryosunu yazdığı ve yapımcılığını üstlendiği sinema filminde sevgilisi Elles ile kamera karşısına da geçecek.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Carolin karakteriyle adını duyuran Wilma Elles bir süredir işadamı Kerem Göğüş'le büyük aşk yaşıyor.

Göğüş her yerde el elel göz göze olduğu ve onu çok sevdiğini söylediği Elles için eşine az rastlanır bir jest yapmak için kolları sıvadı.

1.20130122104339.jpg

Kerem Göğüş bugünlerde harıl harıl Wilma Elles için bir sinema filmi yapmaya hazırlanıyor.

Göğüş, şu sıralar senaryosunu bitirmek için uğraştığı ve yapmıcılığını üstleneceği filmde Elles ile birlikte kamera karşısına da geçecek. Yıllar önce amatör olarak tiyatro oyunlarında rol alan genç işadamı filmin çekimlerine yazın başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem