Ünlü aktör terörist başının paçavrasıyla...!

 Fransız gazete Humanite tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen Fete l’Humanite’ye bu yıl ülkede yaşayan Kürtler de katıldı. ANF'nin haberine göre Humanite bayramında ünlü komedyen Jamel Debbouze da sahne aldı. Kapanış etkinliğinde iki saat

Ünlü aktör terörist başının paçavrasıyla...!

 Fransız gazete Humanite tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen Fete l’Humanite’ye bu yıl ülkede yaşayan Kürtler de katıldı. ANF'nin haberine göre Humanite bayramında ünlü komedyen Jamel Debbouze da sahne aldı. Kapanış etkinliğinde iki saat boyunca şov yapan Fransız aktör ve yapımcı, onbinlerce kişi önünde “Daha önceleri, ben şurada stantta yer alıyordum. Şimdi, büyük sahnedeyim. Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler” dedi.

Debbouze kendi Twitter hesabında da “Teşekkürler Fete de l’Huma.. Bu benim son gösterimdi! Daha iyi bitiremezdim!” dedi. Ünlü komedyen sahneye  terörist başı Abdullah Öcalan ’ın posterinin olduğu bir flamayla çıktı.

asd.20130916193839.jpg
Avrupa’da Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması için süren imza kampanyaları etkinlikte de devam ederken, 9 Ocak’ta öldürülen üç PKK ’lı kadının isimleri de etkinlik alanında bir meydana verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler