Üniversitelerde özel güvenlik kalkıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl'de iftar sonrasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Üniversitelerdeki özel güvenliğin kaldırılacağını açıklayan Başbakan Erdoğan, "Herkesin bilmesini istiyorum. Gençlik veya gençliğin üstü. Bir defa fikrine düş

Üniversitelerde özel güvenlik kalkıyor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl'de iftar sonrasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
Üniversitelerdeki özel güvenliğin kaldırılacağını açıklayan Başbakan Erdoğan, "Herkesin bilmesini istiyorum. Gençlik veya gençliğin üstü. Bir defa fikrine düşüncene inanıyorsan, karşı düşünceye de inanacaksın. İnancına güveniyorsan, karşı inanca da saygı duyacaksın. Ancak olayı şiddete taşımayacaksın. Şiddete taşıdığın anda şiddeti görürsün. Bunu herkes böyle bilsin. Kim ne yazarsa yazsın, kim nereye sıkıştırırsa sıkıştırsın. Eğer şiddet varsa şiddetin karşılığı şiddettir. Bunu herkes böyle görecek.
 
Onun içinde devlet üniversitelerinde artık güvenlik gücü olarak çok kısa zamada onu da söylüyorum artık biz özel güvenlik değil, devletin kendi güvenlik güçlerini üniversitelerimze yerleştireceğiz. Çünkü buralarda da çok farklı şeylerin olduğunu görmek, yaşamak bizi ayrıca bir sorumluluğa itiyor.." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler