Üniversite öğrencisi FSM'den atladı

23 yaşındaki üniversite öğrencisi genç kızın sabah saatlerinde köprüye bir taksiyle geldiği ve kendini aşağıya bıraktığı belirlendi.İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi B. Ö. (23), Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden atlayarak yaşamına son verdi. Deniz polisi

Üniversite öğrencisi FSM'den atladı

23 yaşındaki üniversite öğrencisi genç kızın sabah saatlerinde köprüye bir taksiyle geldiği ve kendini aşağıya bıraktığı belirlendi.

İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi B. Ö. (23), Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden atlayarak yaşamına son verdi. Deniz polisinin çalışması sonucu bulunan genç kızın cesedi hastane morguna kaldırıldı.

B.Ö.'nün Adapazarı'nda yaşayan ailesinin Salı günü polise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. B.Ö.'nün saat 10.00 sıralarında köprüye bir taksiyle geldiği, taksiden indikten sonra da kendini aşağıya biraktığı belirlendi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem