Üniversite kütüphanesinde bomba alarmı

24 saat hizmet veren Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi kütüphanesinde, gece saatlerinde bomba alarmı yaşandı. Ders çalışan öğrenciler binadan boşaltıldı, polis ve güvenlik bina içerisinde ve çevresinde arama yaptı. İhbar asılsız çıktı. Çanakkale Onsekiz

Üniversite kütüphanesinde bomba alarmı

24 saat hizmet veren Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi kütüphanesinde, gece saatlerinde bomba alarmı yaşandı. Ders çalışan öğrenciler binadan boşaltıldı, polis ve güvenlik bina içerisinde ve çevresinde arama yaptı. İhbar asılsız çıktı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu yerleşkesi içerisinde bulunan ve 24 saat açık olan üniversite kütüphanesinde, gece geç saatlerde bomba alarmı yaşandı.

Bomba ihbarının ardından, polis ve üniversite güvenliği ders çalışmak üzere kütüphanede bulunan öğrencileri tahliye ederek binaya giriş çıkışları kapattı. Ardından Çanakkale Emniyet Müdürlüğünden bomba uzmanı olay yerine çağrıldı. Uzman ekip, bin kişi kapasiteli bina içerisinde oda ve katlarda arama yaparken, üniversitenin özel güvenlik görevlileri de bina dışında, bahçe ve çöp bidonlarında arama yaptı. Bu sırada, öğrenciler de bahçede çalışmaları izledi.

Ne olduğunu tam olarak bilmediklerini söyleyen öğrenciler, "Ders çalışmaya gelmiştik. Bir anda telsiz seslerini duyduk ve bizi dışarıya çıkardılar. Şimdi burada bekliyoruz" diye konuştular. Bina ve çevresinde yapılan aramalarda herhangi bir şüpheli duruma rastlanmayınca, öğrenciler yeniden binaya alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler