Üniversite kazanan garsonlara burs

Vali Hüseyin Avni Coş, maddi durumları yetersiz olan ve üniversitelerin tıp, hukuk, mimarlık ve mühendislik bölümlerini kazanan öğrencilere verilecek bursun, Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Başaran Ulusoy’un yaptığı Turizm ve Seyahat Acent

Üniversite kazanan garsonlara burs



Vali Hüseyin Avni Coş, maddi durumları yetersiz olan ve üniversitelerin tıp, hukuk, mimarlık ve mühendislik bölümlerini kazanan öğrencilere verilecek bursun, Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Başaran Ulusoy’un yaptığı Turizm ve Seyahat Acentaları Vakfı tarafından karşılanacağını belirtti. Vali Coş, burs miktarını ise 250-300 lira olarak açıkladı.

GARSONLUK YAPARKEN TIP VE MÜHENDİSLİK KAZANDILAR

Adana’da bir kebap salonunda garson olarak çalışan ve İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’ni kazanan Ramazan Eren ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği’ni kazanan Tolga Turhan’ın da aralarında bulunduğu 11 öğrenciye karşılıksız burs sağladığını belirten Vali Coş, "Adanalı başarılı öğrencilerimizin burs alabilmelerini sağlayan Kültür ve Turizm Bakanımız Ömer Çelik’e ve 11 başarılı öğrencimize burs imkanı veren Sayın Başaran Ulusoy’a teşekkür ediyoruz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler