Ümit Özdağ, MHP'nin şartları olgunlaşmadı

Haber61 – Haber Servisi - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, gündem ile alakalı açıklamalarda bulundu. Özdağ“ MHP’nin açıklamış olduğu bir koalisyon için öne sürdüğü şartlar ile alakalı bir süreç hiç gelişmedi. MHP, esasen

Ümit Özdağ, MHP'nin şartları olgunlaşmadı

Haber61 – Haber Servisi - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, gündem ile alakalı açıklamalarda bulundu. Özdağ“ MHP’nin açıklamış olduğu bir koalisyon için öne sürdüğü şartlar ile alakalı bir süreç hiç gelişmedi. MHP, esasen bir koalisyon için anayasanın belirli bir maddelerinin olması gerek. Biz çözüm sürecine karşıyız. Türkiye etnik unsurlara bölünemez. PKK, yasa dışı durumu var ve bunu MHP kabullenmez. Türkiye’de yapılan bütün yolsuzlukların yargılanması gerek. Anayasının 138’nci maddesi yargı bağımsızlığı güvence altına alınması gerek. Şu yargılansın bu yargılansın değil, ülkede olan tüm yolsuzluklar yargılansın.”dedi.

Özdağ, “ 138’nci maddeyi tartışmaya açtığınızda Türkiye’yi tartışmaya açarsanız. Cumhurbaşkanı meşhurdur. Erdoğan’ın Çankaya’ya dönmesi gerekli olduğu sayın MHP Lider Bahçeli bey söyler. MHP’nin bu konuda bir açıklama yapan kişi ben değilim. MHP’nin koalisyon şartlarında bir değişiklik yoktur.”ifadelerine yer verildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem