Uludere'ye sınır kapısı geliyor

Uludere'de 34 kişinin hayatını kaybettiği olay sonrasında kaçakçılığa karşı yeni önlemler alınıyor.Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Uludere Gülyazı'nın hudut kapısı ilan edilmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurduklarını söyledi.Yazıcı, Şemdinli D

Uludere'ye sınır kapısı geliyor

Uludere'de 34 kişinin hayatını kaybettiği olay sonrasında kaçakçılığa karşı yeni önlemler alınıyor.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Uludere Gülyazı'nın hudut kapısı ilan edilmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurduklarını söyledi.

Yazıcı, Şemdinli Derecik, Çukurca Üzümlü ve Uludere Gülyazı hudut kapılarının sınır ticaretinden yararlanmasına yönelik düzenleme yapılması için de Ekonomi Bakanlığı'na bildirimde bulunulduğunu kaydetti.

Yazıcı ayrıca, Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadele Koordinasyon Toplantısı'nda, akaryakıt harici petrol ürünlerinin ithalatında, EPDK tarafından ''uygun'' yazısı aranmasına ilişkin tebliğin, yeniden yürürlüğe konulması konusunda mutabakata varıldığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler