Ülkücülerden özür diledi

 Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl etkinlikleri kapsamında sahne alan tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez, yaptığı açıklamalarla ilgili ülkücülerden özür diledi.Sanatçı Ahmet Yenilmez'in bir televizyon programında 'MHP'yi hain üreten bir

Ülkücülerden özür diledi

 Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl etkinlikleri kapsamında sahne alan tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez, yaptığı açıklamalarla ilgili ülkücülerden özür diledi.

Sanatçı Ahmet Yenilmez'in bir televizyon programında 'MHP'yi hain üreten bir fabrika' olarak niteleyerek "Öcalan da siyasi muhatap olarak kabul edilmelidir" demesi, Erzincan'daki kurtuluş etkinliklerinde ülkücülerin protesto gösterine neden oldu.

İşte Ahmet Yenilmez'in özür dilediği o konuşması:

"Vatanımızın bütünlüğü, insanımızın birlik ve beraberliği, bayrağımızın tekliği, Ezan-ı Muhammediyenin susmaması için ömrünü adayan gönüldaşlarıma, ülküdaşlarıma seslenmek istiyorum; Ahmet Yenilmez dünyanın neresinde olursa olsun, bir ülküdaşı için verebileceği bir şey var da o esirgerse o Ahmet Yenilmez'e haram olsun, zıkkım olsun. Eğer Ahmet Yenilmez samimi duygularını ifade ederken, haklılığını ve haksızlığını aramadan bir gönlün kırılmasına sebep oldu ise ben buradan sesleniyorum; Tüm ülkücülerden ve ülküdaşlardan helallik istiyorum. Haklarını helal etsinler. Onların ak alınlarından, nasırlaşmış tertemiz ellerinden ve ayaklarından öper bu Ahmet Yenilmez."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem