"Ülkenin bölünmez bütünlüğü tehlikede!"

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, oyunu kullandı. Trabzon'un 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Erdoğdu İlkokulu'nda eşi Nermin Canalioğlu ile birlikte oyunu kullanan CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başk

"Ülkenin bölünmez bütünlüğü tehlikede!"
CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, oyunu kullandı. 
Trabzon'un 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Erdoğdu İlkokulu'nda eşi Nermin Canalioğlu ile birlikte oyunu kullanan CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, seçim sonuçlarının Türkiye ve Trabzon'a hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Oy verme işleminin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Canalioğlu, ulaşabilecekleri kadar insana ulaştıklarını belirterek şöyle konuştu: "Bu seçimin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Yorucu bir süreç, seçim çalışmaları Trabzon'da yoğun geçti. Ulaşabileceğimiz kadar insana ulaştık. Ulaşamadığımız arkadaşlarımıza da seçimden sonra ulaşıp teşekkür edeceğiz. Bu seçimde biz çok çalıştık ve sahalara gittik ama bazıları sahalara çıkamadı. İnsanları otellere davet ettiler ve son akşamda insanları kömür ve kumanya ile kandırmaya çalıştılar. Bu insan onuruna ve haysiyetine yakışır bir davranış değildir. Ak Parti iktidarının her seçimde insanları kimsesiz ve yoksul bırakarak seçim zamanları oylarını almak istemesi Türkiye Cumhuriyetini getirmiş oldukları noktanın göstergesidir. İnsanlarımızın sağ duyusuyla Ak Parti sandıkta kalacaktır." 
 
Ülkenin bölünmez bütünlüğünün tehlikede olduğunu anlatan Canalioğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "İnsanların sandığa sahip çıktıklarını görüyorum. Bu seçimde belediye başkanı seçilecek olan arkadaş Trabzon'un belediye başkanı olacaktır. Biz hep şundan yana olduk seçimden sonra parti rozetini çıkararak insanlara hizmet vermeden yana olduk. Çünkü bu kentin insanları bizim insanımız oy versin vermesin birlikte yaşadığımız insanlardır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem