Uğur Mumcu bugün aramızdan ayrıldı...

CHP İl Başkanı Turgay Güngör, gazeteci yazar Uğur Mumcu'yu katledilmesinin 23. yıldönümünde yaptığı basın açıklamasıyla andı.   CHP İl Başkanı Turgay Güngör, yaptığı açıklamada "Uğur Mumcu'nun özgür, bağımsız ve aydınlık bir Türkiye hedefiyle, ilkeli, ces

Uğur Mumcu bugün aramızdan ayrıldı...
CHP İl Başkanı Turgay Güngör, gazeteci yazar Uğur Mumcu'yu katledilmesinin 23. yıldönümünde yaptığı basın açıklamasıyla andı.
 
CHP İl Başkanı Turgay Güngör, yaptığı açıklamada "Uğur Mumcu'nun özgür, bağımsız ve aydınlık bir Türkiye hedefiyle, ilkeli, cesur ve araştırmacı gazeteciliğinin simgesi olduğunu, kalemiyle karanlık güçlere karşı verdiği savaşın hala daha hafızalarımızdan silinmediğini ve bu nedenle yine karanlık güçler tarafından hunharca bir suikast sonucu öldürüldüğünü belirterek, 30 yıl önce yazdığı tarikat, ticaret, siyaset, terör, mafya ilişkilerinin ve özellikle 'Rabıta' kitabındaki düşüncelerin egemen olduğu benzer yapının bugün ülkemizi yönetiyor olması onun mesleğinde ne kadar eşsiz ve seçkin olduğunu göstermektedir. Özgür, bağımsız ve aydınlık bir Türkiye yine Uğur Mumcu gibi aydınların çoğalmasıyla kurulacaktır.”dedi,
 
Güngör, sözlerini "Gazeteci yazar Uğur Mumcu'yu aramızdan ayrılışının 23. yıl dönümünde derin bir özlem ve saygıyla anıyoruz. Uğurlar olsun, kabrin ışıkla dolsun " diyerek tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler