Uğur Acar yeni yüzüyle tanıştı

AÜ Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Uşak’ta tren çarpması sonucu beyin ölümü gerçekleşen ve ailesi tarafından organları bağışlanan 39 yaşındaki Ahmet Kaya’nın yüzün nakledildiği Uğur Acar'ın yeni fotoğraflarını ve görüntüsünü servis yaptı.Geçen 21 Ocak't

Uğur Acar yeni yüzüyle tanıştı

AÜ Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Uşak’ta tren çarpması sonucu beyin ölümü gerçekleşen ve ailesi tarafından organları bağışlanan 39 yaşındaki Ahmet Kaya’nın yüzün nakledildiği Uğur Acar'ın yeni fotoğraflarını ve görüntüsünü servis yaptı.

Geçen 21 Ocak'ta yapılan ameliyatın üzerinden 23 gün geçtikten sonra dağıtılan fotoğraflarda Acar'ın yüzündeki ödemin inmiş olduğu görülüyor.

Sakalları uzayan Uğur Acar'ın tıraş sırasında çekilen fotoğraflarında Acar'ın ayna ile ilk tanışması da görülüyor.

ANNESİNİ ZİYARET ETMEK İSTİYOR

Akdeniz Üniversitesi'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Uğur Acar, taburcu olduktan sonra ilk olarak ameliyathazırlığı içinde olan annesini ziyaret etmek istediğini ifade ederek, "Daha sonra bağışçı Ahmet Kaya'nın ailesini ziyaret etmek istiyorum. Köyüme gideceğim. Nasıl olursam olayım bu hayatta yaşıyorum. Şimdi biraz farklılığım oldu. Bütün Türk doktorlarına bu farklılık için teşekkür ederim" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler