Uçakta cep ve internet dönemi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım "Yakında vatandaşlarımız uçakta da ceple konuşabilecek ve internete bağlanabilecek" dedi.Yıldırım,yaptığı açıklamada, iletişime her yerde ihtiyaç duyulduğunu, ulaşım araçlarında da insanların ilet

Uçakta cep ve internet dönemi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım "Yakında vatandaşlarımız uçakta da ceple konuşabilecek ve internete bağlanabilecek" dedi.

Yıldırım,yaptığı açıklamada, iletişime her yerde ihtiyaç duyulduğunu, ulaşım araçlarında da insanların iletişim özgürlüklerini kullanmalarını sağlamak zorunda olduklarını ifade etti.
 
Bu kapsamda, Ankara-Eskişehir ve Ankara-Konya Yüksek Hızlı Tren (YHT) güzergahlarında cep telefonu ve internet hizmeti sunulabilmesi için kapsama alanı çalışmasını tamamladıkların söyledi.
 
Yıldırım, uçaklarda da cep telefonu ve internet kullanımının sağlanmasına yönelik çalışmaların da sürdüğünü belirterek, yakında vatandaşların havayoluyla seyahat ederken kesintisiz bir şekilde haberleşme yapabilecekleri müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem