Üç isim AK Parti'den istifa etti

Seçim hükümeti kabinesi belli oldu. Kabinede ilginç isimler yer alıyor. Kabinede yer alan isimlerden 3'ü bağımsız aday kontenjanını doldurabilmek için AK Parti'den istifa etti.    Ali Rıza Alaboyun, Kutbettin Arzu ve Vecdi Gönül bağımsız olmak için AK Par

Üç isim AK Parti'den istifa etti
Seçim hükümeti kabinesi belli oldu. Kabinede ilginç isimler yer alıyor. Kabinede yer alan isimlerden 3'ü bağımsız aday kontenjanını doldurabilmek için AK Parti'den istifa etti. 
 
Ali Rıza Alaboyun, Kutbettin Arzu ve Vecdi Gönül bağımsız olmak için AK Parti'den istifa etti.
 
AK Partililer ağırlıkta
 
Başbakan Davutoğlu kabinede, 11 bağımsız kontenjan için ağırlıklı olarak eski AK Partilileri tercih etti.
 
Ali Rıza Alaboyun, Kutbettin Arzu ve Vecdi Gönül, AK Parti'nin eski vekilleri. 3 isim, bağımsız olmak için AK Parti'den istifa etti.
 
Müsteşarlar Bakan oldu
 
Davutoğlu, eski müsteşar olan seçim bakanlarından Kenan İpek ve Feridun Bilgin ile yoluna devam ederken, 3 müsteşarı daha kabineye aldı. Cenap Aşcı, Feridun Sinirlioğlu ve Ahmet Erdem çalıştıkları bakanlığa “bakan” oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem