Twitter'da büyük özellik!

Her gün milyonlarca Tweet atılıyor. Bu Tweet’ler arasında Twitter dışında başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz şeyler mevcut: dünya liderleri ile ünlü isimler arasındaki diyaloglar, meydana gelen olayları anında bildiren vatandaşlar, kültürel caps’ler, gece

Twitter'da büyük özellik!

Her gün milyonlarca Tweet atılıyor. Bu Tweet’ler arasında Twitter dışında başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz şeyler mevcut: dünya liderleri ile ünlü isimler arasındaki diyaloglar, meydana gelen olayları anında bildiren vatandaşlar, kültürel caps’ler, gece oynanan muhteşem maça dair canlı yorumlar ve daha da fazlası… Bazı hesapları takip etmiyor olabilirsiniz, bu sebeple yalnızca Twitter’da görebileceğiniz olayları bulmakta sorun yaşayabilirsiniz. Twitter’ın yeni özelliği “Anlar” ile artık bu durumu değiştirebilirsiniz.

Telefonunuzdaki yeni yıldırım (lightning) işareti ikonuna dokunarak artık önemli “Anlar”ın bir listesini görebilirsiniz. Yeni hikayeler gün içinde çıktıkça biz de listeyi güncellemeye devam edeceğiz. Daha fazlasını mı arıyorsunuz? Ekranı kaydırarak “Eğlence,” “Spor” gibi başlıklar altında geçmiş günlerden paylaşımlar bulabilirsiniz.

Başlangıç olarak “Anlar”ı Amerika Birleşik Devletleri’nde Android, iPhone ve masaüstü internet kullanıcılarına sunulacak, ancak Tweet’lerde olduğu gibi bir An’ı her yerde paylaşabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler