Twitter yeni bir virüs

Twitter üzerinde son günlerde yeni bir virüs ortaya çıktı. Direkt mesajlar aracılığıyla bulaşan virüs, kullanıcıların bilgilerini tehdit altına alıyor. Twitter’da bir süredir ilginç bir virüs hızlı bir şekilde yayılmaya devam ediyor. Her geçen gün çıkan y

Twitter yeni bir virüs
Twitter üzerinde son günlerde yeni bir virüs ortaya çıktı. Direkt mesajlar aracılığıyla bulaşan virüs, kullanıcıların bilgilerini tehdit altına alıyor. Twitter’da bir süredir ilginç bir virüs hızlı bir şekilde yayılmaya devam ediyor.
 
Her geçen gün çıkan yeni bir virüs kullanıcıları tehdit etmeye devam ederken, bunlara bir yenisi de mikroblog sitesi üzerinden geldi. Sürekli haberleri paylaşılan virüsler, her seferinde farklı bir yerde kullanıcıları yakalamayı başarıyor.
 
Kısa süre önce yeni bir virüs Twitter üzerinden yayılmaya başladı. Şarkı virüsü olarak adlandırılan zararlı yazılım, direkt mesajlar aracılığıyla hızla yayılmaya devam ediyor. Sizlerde direkt mesaj aracılığıyla öneri şarkı gönderen arkadaşlarınız olursa, tıklamadan silmeyi tercih edin 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem