TV kanallarına ramazan ayarı!

 Televizyon kanalları, reyting rekortmeni dizilerine sezon finali yaptırdıktan sonra hem yazın hem ramazanın gelmesi nedeniyle hummalı bir hazırlığa girdi.İşte kanalların yeni projeleri: FOX TV OH OLSUN Oyuncular: Metin Akpınar, Ayşe Erbulak, İpek Tuzcuoğ

TV kanallarına ramazan ayarı!

 

Televizyon kanalları, reyting rekortmeni dizilerine sezon finali yaptırdıktan sonra hem yazın hem ramazanın gelmesi nedeniyle hummalı bir hazırlığa girdi.
İşte kanalların yeni projeleri:
 
FOX TV
 
OH OLSUN
 
Oyuncular: Metin Akpınar, Ayşe Erbulak, İpek Tuzcuoğlu, Haldun Dormen, İclal Aydın, Mehmet Ali Kaptanlar
Komedi türündeki dizide birbirine düşman iki arkadaşın ikiz villada karşı karşıya gelmesi ve sonrasında yaşananlar ekrana yansıyacak.
 
DEDEMİN DOLABI
 
Oyuncular: Serdar Özer, Ayçin Tuyun, Lemi Filozof, Mehmet Usta, Melis Kara, Arda Karıştıranlıoğulları, Aslı Omağ, Fulden Akyürek, Berna Koraltürk, Evren Duyal, Batuhan Ergün, Asena Keskinci, Ebubekir Öztürk, Salahsun Hekimoğlu, Zekeriya Karakuş.
Oğlu Okyanus(10) ve kızı Çiçek (8) ile yaşayan antikacı İlyas, onlara genç yaşta ölen karısının yokluğunu hissettirmemeye çalışmaktadır. Okyanus, içine kapanık bir çocuktur, Çiçek ise hayalci bir kız. Ve bir gün hayatlarına giren sihirli bir dolap her şeyi değiştirir.
 
KAMUFLAJ
 
Sunucu: Uraz Kaygılaroğlu yapacak.
4 yarışmacının mücadele edeceği program, bir kelime yarışması.
 
STAR TV
 
KÜÇÜK HESAPLAR
 
Oyuncular: Mazhar Alanson, Seray Sever, Deniz Alnıtemiz, Ali Yoğurtçuoğlu, Erman Koç, Gözde Ayşe Melike Çerçi, Arzu Oş, Gözde Türkpençe, Ali Çatalbaş, Emin Şaylan, Engin Gürmen, Kerem Muslugil.
 
İBRET-İ AİLEM
 
Oyuncular: Zafer Algöz, Şebnem Sönmez, Müjdat Gezen, Günay Karacaoğlu, Ümit Çırak, Çağlar Çorumlu, Melda Gür.
 
ÇIPLAK GERÇEK
 
Oyuncular: Yetkin Dikinciler, Cem Bender, Derya Alabora, Mustafa Uğurlu, İdil Fırat, Erdem Akakçe.
 
HAYATIMIN ROLÜ
 
Oyuncular: Haluk Bilginer, Ebru Özkan, İlhan Şeşen, Ebru Aykaç, Emel Göksu, Güzin Özyağcılar,Tiraje Başaran, Bekir Aksoy.
 
Ve Ata Türkoğlu'nun çekeceği sürpriz bir dizi daha Star ekranlarında olacak.
 
KANAL D
 
SULTAN
 
Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Settar Tanrıöğen ve Nur Sürer
 
ŞEBEKE
 
Şaka ve yarışma programı olacak
 
ANNEM UYURKEN
 
Oyuncular: Hümeyra, Şükrü Türen, Büşra Pekin, Erkan Köse, Bülent Seyran, S. Devrim Yakut, Ayşen Sezeren, Ali Meriç, Algı Eke, Bora Akkaş, Seda Türkmen, Rüzgar Aksoy, Ünal Yeter, Nil Günal, Efe Tuncer, Can Bartu Aslan.
 
KÖTÜ YOL
 
Oyuncular: Cansel Elçin, İlker Aksum, Şükran Ovalı, Ezgi Mola, Ayşenil Şamlıoğlu, Nergis Çorakçı, Nursel Köse, Tuncer Salman, Ferit Kaya, Ali Erkazan, Gökçe Ayyıldız.
 
SHOW TV
 
DÜŞMAN KARDEŞLER
 
Oyuncular: Tarık Pabuçcuoğlu, Oya Aydoğan, Murat Eken, Hande Subaşı, Kaan Urgancıoğlu.
 
USTURA KEMAL
 
Oyuncular: Oktay Kaynarca, Emre Kınay ve Naz Elmas.
 
ŞEFLERİN DÜELLOSU
 
Lezzetli bir yemek yarışması daha Show TV ekranlarında olacak bu yaz. Jüri üyeleri Memet Özer, Nalan Aksoy ve Yağız İzgül olacak, 25 bin lira ödüllü yarışmanın sunuculuğunu Atılgan Poyrazoğlu yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem