Tuvalet molası başına iş açtı!

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’na dün gelen bir ihbar üzerine harekete geçildi. 156 jandarma imdat telefonunu arayan bir kadın, ormanlık alanda dolaşırken havanın kararması yüzünden kaybolduğunu, nerede olduğunu bilmediğini belirterek yardım istedi. Bu

Tuvalet molası başına iş açtı!

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’na dün gelen bir ihbar üzerine harekete geçildi. 156 jandarma imdat telefonunu arayan bir kadın, ormanlık alanda dolaşırken havanın kararması yüzünden kaybolduğunu, nerede olduğunu bilmediğini belirterek yardım istedi. Bu ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, yardım isteyen kadının cep telefonu sinyallerinden yerini belirlemek için harekete geçti. İlk anda kadının Sancaktepe, Paşa Köyü bölgesinde ormanlık alanda bulunduğu tespit edildi. Bunun üzerine Alemdağ Jandarma Komando Taburu’ndan bir tim, iz takip köpek timi ile Sancaktepe bölgesindeki devriyeler olay yerine sevk edildi.

"Tuvalet ihtiyacımı gidermek için ayrıldım, kayboldum"

Ormanlık bölgede yaklaşık 4 saatlik aramanın ardından M. B. A., saat 01.00 sıralarında perişan bir halde bulunarak kurtarıldı. Kurtarıldıktan sonra M. B. A. "Bir arkadaşımla birlikte ormanda dolaşıyorduk. Tuvalet ihtiyacımı gidermek için bir ara ondan ayrıldım. Daha sonra onu bulamadım. Hava kararınca çok korktum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler