Tuvalet kağıdını yıllarca yanlış kullandılar!

Nice karı kocayı ayırma noktasına getiren, arkadaşlıkları bitiren "Tuvalet kağıdını ters takmışsın' tartışması' sosyal medyada yeniden tartışılır hale geldi. Son olarak 19. Yüzyılda yapılan bir patent başvurusu, tuvalet kağıdının en doğru kullanımını gözl

Tuvalet kağıdını yıllarca yanlış kullandılar!

Nice karı kocayı ayırma noktasına getiren, arkadaşlıkları bitiren "Tuvalet kağıdını ters takmışsın' tartışması' sosyal medyada yeniden tartışılır hale geldi. Son olarak 19. Yüzyılda yapılan bir patent başvurusu, tuvalet kağıdının en doğru kullanımını gözler önüne serdi.

İNTERNETİN YENİ FENOMENİ: TUVALET KAĞIDI

İnternette bir süredir tuvalet kağıdının yüzü önce mi yoksa arkada mı olmalı konusunda oldukça gereksiz bir tartışma var. Bazı kişiler tuvalet kağıdının yüzünün önde olması gerektiğini savunurken, bazıları da arkada olması gerektiğini savunuyor. Ve bu tamamen dayanaksız tartışma, tüm uluslardan pek çok internet kullanıcısının anlamsız yere birbirini kırmasına sebep oluyor.

TUVALET KAĞIDININ NASIL KULLANILACAĞI NETLEŞTİ

Söz konusu başvuru 1891'de New York'lu iş adamı Seth Wheeler tarafından yapılmıştı. Tuvalet kağıdının hangi bölgelerden yırtılacağını, nasıl durması gerektiğini ve hangi maddeden yapıldığını açıkça gösteren çizime bakılırsa, tuvalet kağıdının yüzü öne doğru olmalı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler