'Tutukluluk hallerinin devamına!..'

 Oda tv davasında tutuklu sanıklar Soner Yalçın, Yalçın Küçük ve Hanefi Avcı’nın tutukluluk halinin devamına karar verildi.  Gazeteciler Nedim Şener, Ahmet Şık ve Soner Yalçın'ın sanık olarak yargılandığı Odatv davasının 14. duruşması bugün görüldü.  Tahl

'Tutukluluk hallerinin devamına!..'

 

Oda tv davasında tutuklu sanıklar Soner Yalçın, Yalçın Küçük ve Hanefi Avcı’nın tutukluluk halinin devamına karar verildi. 
 
Gazeteciler Nedim Şener, Ahmet Şık ve Soner Yalçın'ın sanık olarak yargılandığı Odatv davasının 14. duruşması bugün görüldü. 
 
Tahliye taleplerini alan mahkeme, savcının görüşünü sordu. Duruşma savcısı sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti.
 
TÜBİTAK RAPORUNA ATIF YAPARAK TAHLİYE TALEBİNİ REDDETTİ
 
Yaklaşık 1.5 saat ara veren mahkeme, kararlarını açıkladı. Mahkeme tutuklu sanıklar Soner Yalçın, Yalçın Küçük ve Hanefi Avcı’nın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Mahkeme gerekçe olarak ise kuvvetli suç şüphesini gösterdi. Tutukluluk halinin devamına ilişkin verilen kararda TÜBİTAK’tan gönderilen ek rapora da değinen mahkeme, “Bilirkişi raporunun içeriği itibariyle de kuvvetli suç şüphesinin devam ettiğini" belirtti. Duruşma 27 Aralık tarihine ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem