Tutuklamayı öğrenip kriz geçirdi

İSTANBUL özel yetkili Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen, "Futbolda şike" soruşturması kapsamında damadı olan Diyarbakırspor eski başkanı Abdurahman Yakut'un tutuklandığını torunundan öğrenen 66 yaşındaki Sait Kesler, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Tutuklamayı öğrenip kriz geçirdi

İSTANBUL özel yetkili Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen, "Futbolda şike" soruşturması kapsamında damadı olan Diyarbakırspor eski başkanı Abdurahman Yakut'un tutuklandığını torunundan öğrenen 66 yaşındaki Sait Kesler, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Abdurahman Yakut'un kardeşi Dr. Yılmaz Yakut, "Ağabeyim, sırf adı şike soruşturmasına katılanlarla sosyal ilişkisinden tutuklandı. Kayınbabası tutuklandığını öğrenince Konya'da kalp krizi geçirip yaşamını yitiridi' dedi.

Futbolda şike soruşturması kapsamında geçen pazar günü Diyarbakır'da gözaltına alınarak İstanbul'a götürülen ve daha sonra tutuklanan Diyarbakırspor'un eski başkanlarından Dr. Abdurahman Yakut'un eşi Ufuk Yakut'un Konya'da yaşayan babası Sait Kesler'in dün olayı duyduktan sonra kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği belirtildi. Dr. Yakut'un kardeşi Yılmaz Yakut, ağabeyinin şike soruşturmasına adı karışan kişilerle sosyal ilişkisinden dolayı tutuklandığını belirterek, "Diyarbakır'da öğretmenlik yapan yengem ve çocuklar Konya'da bulunuyorlardı. Dün yeğenlerimden biri dedesine babasının şike soruşturmasından tutuklandığını söyleyince ağabeyimin kayınbabası kalp krizi geçirip yere yağılıyor. Ambulans gelene kadar yaşamını yitiriyor. Kendisini dün Konya'da toprağa verdik. Ağabeyimin bile bundan haberi yoktur.dedi.

Dr. Yılmaz Yakut, ağabeyinin geçmişte spor ile ilgilenmesi ve Diyarbakırspor' da başkanlık yapmasından dolayı spor camiası ile iyi ilişkileri olduğunu ifade ederek, "Diyarbakır'a gelen bütün kulüplerin başkanları ve yöneticilerini sosyal ilişkisinden dolayı ağırlamıştır. Biz kendisinin şike olayı ile alakasının olmadığını biliyoruz. Bir an önce bırakılmasını bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem