TÜSİAD'da şok gerginlik!

TÜSİADA'ın 44.Genel Kurul toplantısı bir ilke sahne oldu. Genel Kurul'da Divan Başkanlı Hüsnü Özyeğin ve Alaton Şirketlerinin Onursal Başkanı İshak Alaton arasında 'Demokrasi' gerginliği yaşandı. TÜSİAD'ın 44.Genel Kurulu'nda söz alan Alaton, TÜSİAD'ın 17

TÜSİAD'da şok gerginlik!

TÜSİADA'ın 44.Genel Kurul toplantısı bir ilke sahne oldu. Genel Kurul'da Divan Başkanlı Hüsnü Özyeğin ve Alaton Şirketlerinin Onursal Başkanı İshak Alaton arasında 'Demokrasi' gerginliği yaşandı. TÜSİAD'ın 44.Genel Kurulu'nda söz alan Alaton, TÜSİAD'ın 17 yıl önce hazırlanan demokrasi paketine sahip çıkmadığını ve bundan utanç duyduğunu, bugün ise farklı demokrasiyi savunan bir TÜSİAD olduğunu ve bu sebeple 17 yıl aradan sonra TÜSİAD ile barışmaya geldiğini söyledi. Bunun üzerine Divan Başkanı Özyeğin, soru sormak yerine kürsüde konuşma yapan Alaton'a tepki gösterdi. İshal Alaton, sözlerini devam etti. Bunun üzerine Özyeğin, birkaç kez sözlü uyardıktan sonra, Alaton konuşmasına devam ederken, konuşup konuşamayacağını oylamaya sundu. Duruma tepki gösten Alaton, "Hepinizden özür diliyorum diyerek" kürsüden indi.

Alaton'dan sonra Mehmet Şuhubi,  kürsüye çıkarak, Alaton'a, "TÜSİAD’ı küçültücü sözler söyleyemezsin. Ben seni severim ama bu uslübu da kabul edemem" diye tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem