TÜRSAB’da Kongre Günü

TÜRSAB Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı.

TÜRSAB’da Kongre Günü

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu bugün yeni yönetimini seçti. Mevcut Başkan Suat Gürkök ile karşı aday Mustafa Gümrükçüoğlu kongrede başkanlık için yarıştı.

180 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu Genel Kurul Saat 14:00'de başladı. 

OY SAYIM İŞLEMİ BAŞLADI

Oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından sandık kapandı ve oy sayım işlemine geçildi. 180 Delegeden 155'inin oy kullandığı belirlendi.

Suat Gürkök: 99

Mustafa Gümrükçüoğlu: 54

Geçersiz: 2

ÇOK GÜZEL BİR YARIŞTI

Gümrükçüoğlu, seçimin ardından Haber61’e yaptığı açıklamada “Bu çok güzel bir yarıştı. Mutlulukla keyifle sektörümüzün takipçisi olacağız. Bölge çalışma, hizmet bekliyor. Bizler medeni insanlarız. Bu sektörde yarışmanın nezaket içinde olacağını biliyorduk. Suat Bey’i tebrik ediyoruz.” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN



İŞTE LİSTELER





BİZ HİZMETLE ÇALIŞMA YAPIYORUZ


TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök seçim öncesi Haber61’e yaptığı açıklamada “Bu seçimin camiamıza, bölgemize ve sektörümüze hayırlı olmasını diliyorum” diyerek “Seçim çalışması bizde olmaz olmadı da. Biz hizmetle çalışma yapıyoruz. Hizmetimizi vererek en iyi şekilde seçime hazırlanmayı düşündük ve öylede yaptık.  Gittiğimiz yerlerde biz önce icraatlarımızı anlattık. Üye arkadaşlarımız zaten bizi takip ediyorlar. Onlar için nasıl bir çalışma içinde olduğumuzu biliyorlar. Bana seçim ne zaman diye soruyorlar. Bende kendilerine önemli olan hizmettir. Seçimin ne zaman olduğunu biliyorsunuz. En iyi karar verecek olan sizlersiniz. Sizin kararınızla buraya geldik yine sizin kararınızla devam edeceğiz diyerek kendilerini ziyarette bulunduk” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ADAYLARININ AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN



Başkan Gürkök açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“2016 ZOR BİR YIL OLDU”

Çok zor bir sene geçiriyoruz. 2016 çok zor bir yıl oldu. Çok badireler atlatıldı. Buda Turizmi çok etkiledi. 15 Temmuz’dan sonra arkadaşları birebir ziyaret etik. Biz onlara bu işi düzelteceğimizi söyledik. Her yerden paylaşın Türkiye’nin güvenilir bir yer olduğunu anlatın dedik. İptal olan rezervasyonlar geri gelmeye başladı ve istediğimiz gibi bir sezon geçirdik.

“KÖKÜNÜ KAZIYANA KADAR GİDECEĞİZ”

Bakanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Ona anlattığımız maddelerden 6-7’si gerçekleşmiş durumda. Sümela ihaleye başladı. Yakıt desteği geldi. Kaçak faaliyetler konusunda kararname çıktı. Sarp sınır kapısı ile ilgili problemlerimiz vardı. Onu da hallettik. Kaçak faaliyetlerle mücadele başlattık. Kökünü kazıyana kadar gideceğiz.

KÖRFEZ TURİSTİ YETMİYOR

Yarım kalmış işlerin takipçisi olacağız. Birçok komisyon kuracağız. Tanıtım Komisyonu oluşturacağız. Tanıtımların altyapısını hazırlayacaklar. Kaçak faaliyetler için bir komisyon kuracağız. Hep birlikte bu faaliyetleri engelleyeceğiz. Yurt dışı projelerimiz var. Uzakdoğu ileri vadede. Körfez bize yetmiyor. Komşularımızdan daha hızlı geliştirmemiz lazım. Yakın ülkelerdeki insanları buraya getirip buranın tanıtımını yapacağız. Bu bölgede atıl kalmış tarihi turizm eserlerimiz var. Bunları turizme kazandırmamız lazım. Restorasyonlarının yapılması lazım. Fahiş fiyatlarla ilgili çalışmalarımızı yapacağız. Transferlerin fiyatları sabit kalacak. Bu konuda toplantılarımızı yapacağız. Yeme içme yerleri ile ilgili çalışmalarımızı yapacağız.

KAZANAN TRABZON OLACAKTIR

Başkan Adayı Mustafa Gümrükçüoğlu, Haber61’e yaptığı açıklamada “Turizm adına bir şeylerin gerçekleşmesi için olmazsa olmazların bir tanesi TÜRSAB. Sürekli gelişmekte olan turizm hamlesini geliştirmek için TÜRSAB’a ihtiyaç var ve bir kan değişikliğine ihtiyaç var. Bu bir yarış değiş Kardeşlik yarışıdır. Seçim sonucunda kazanan Trabzon ve turizm olacaktır.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem