Türkiye'yle ilgili şok iddia!

İran Fars Haber Ajansı, "Yemen li yetkililer, Türkiye'ye ait silahları taşıyan ve bu silahları Yemen'e transfer etmeyi amaçlayan bir gemiyi kendi karasularında durdurduklarını ilan etti" dedi. Haberde Sky News'e dayanılarak "söz konusu silahların ilk önce

Türkiye'yle ilgili şok iddia!
İran Fars Haber Ajansı, "Yemen li yetkililer, Türkiye'ye ait silahları taşıyan ve bu silahları Yemen'e transfer etmeyi amaçlayan bir gemiyi kendi karasularında durdurduklarını ilan etti" dedi.
 
Haberde Sky News'e dayanılarak "söz konusu silahların ilk önce küçük kayıklar aracılığıyla Yemen etrafındaki adalara ve daha sonra oradan da Yemen toprakları içerisine transfer edilmesi amaçlandığı" öne sürüldü. Bu arada, Yemenli yetkililerin ayrıca "Yemen Yüksek Güvenlik Konseyi halen meseleyi incelemekte ve sonuç yakında kamuoyuna duyurulacaktır" dedikleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler