Türkiye'ye iki hafta önceden istihbarat geldi!

Habertürk'ün haberine göre, 21 Temmuz'da meydana gelen ve 34 kişinin yaşamını yitirdiği Suruş saldırısı ve dün Başkent Ankara'da meydana gelen saldırı sonrası iki saldırının da hedef kitlesinin aynı olduğu, eylemlerin yapılış biçiminin de aynı olduğu yönü

Türkiye'ye iki hafta önceden istihbarat geldi!
Habertürk'ün haberine göre, 21 Temmuz'da meydana gelen ve 34 kişinin yaşamını yitirdiği Suruş saldırısı ve dün Başkent Ankara'da meydana gelen saldırı sonrası iki saldırının da hedef kitlesinin aynı olduğu, eylemlerin yapılış biçiminin de aynı olduğu yönünde iddialar vardı. Merak edilen bir nokta vardı bu saldırıda da canlı bomba olup, olmadığı. Başbakan Ahmet Davutoğlu dün yaptığı açıklamada "Canlı bomba olduğuna dair güçlü ibareler var" ifadesini kullanmıştı. Davutoğlu'nun açıklamasının ardından bugün haberler ortaya çıktı. 
 
Güvenlik kaynaklarından edindiği bilgilere göre iki canlı bomba olduğu ve canlı bombalardan birinin ise kadın olduğuna dair ihtimal üzerinde duruluyor.
 
İKİ HAFTA TÜRKİYE'YE YAPILAN İSTİHBARAT: İKİ CANLI BOMBA TÜRKİYE'YE GELDİ
 
Yaklaşık iki hafta önce Türkiye'ye yapılan istihbarata göre, Kuzey Irak'tan biri kadın, biri erkek olmak üzere iki canlı bombanın Türkiye'ye geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem