Türkiye'den komşu orduya hibe!

Türkiye, Gürcistan Savunma Bakanlığı'na 2 adet Land Rover kurtarma aracı ve bir adet itfaye arabasını hibe etti. Gürcistan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada söz konusu askeri teçhizatın törenle teslim alındığı belirtildi. TESLİM TÖRENİ YAPILDI Gür

Türkiye'den komşu orduya hibe!

Türkiye, Gürcistan Savunma Bakanlığı'na 2 adet Land Rover kurtarma aracı ve bir adet itfaye arabasını hibe etti. Gürcistan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada söz konusu askeri teçhizatın törenle teslim alındığı belirtildi. 

TESLİM TÖRENİ YAPILDI
 
Gürcistan Savunma Bakanlığı, hibe edilen askeri araçların iki ülke arasında 2006 ve 2008 yıllarında imzalanan askeri işbirliği anlaşması çerçevesinde gerçekleştiği vurgulandı. Açıklamada askeri teçhizatın iki ülke askeri heyetlerinin katıldığı bir törenle gerçekleştiği belirtildi. Teslim töreninde Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Levent Murat Burhan'ın da hazır bulunduğu dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem