"Türkiye'de silah bırakmak yetmez"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çözüm sürecinde dikkatle ve sabırla çalışmak gerektiğini belirterek, ''Birden bire her şeyi toz pembe görmemek lazım. Ama muhakkak ki böyle büyük bir sorundan kurtulmak için herkesin yapıcı olarak dikkatli bir şekilde katkı ver

"Türkiye'de silah bırakmak yetmez"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çözüm sürecinde dikkatle ve sabırla çalışmak gerektiğini belirterek, ''Birden bire her şeyi toz pembe görmemek lazım. Ama muhakkak ki böyle büyük bir sorundan kurtulmak için herkesin yapıcı olarak dikkatli bir şekilde katkı vermesinin çok faydalı olduğuna inanıyorum'' dedi.

TBMM'de düzenlenen 23 Nisan resepsiyonunda soruları yanıtlayan Gül, çözüm sürecinin netice vermesinin tamamen silahlardan vazgeçmekle olacağını belirterek, ''Silahlardan vazgeçmek, Türkiye içinde değil Türkiye dışında silahlardan vazgeçmekle olur'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem