Türkiye'de bugün neler olacak?

YASAMA YÜRÜTME SİYASET 1- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Gümülcine ve İskeçe müftülükleri ile Gümülcine Türk Gençler Birliği ve İskeçe Türk Birliği'ni ziyaret edecek. (Yunanistan) 2- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bakanlıkta basın toplantıs

Türkiye'de bugün neler olacak?
YASAMA YÜRÜTME SİYASET
 
1- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Gümülcine ve İskeçe müftülükleri ile Gümülcine Türk Gençler Birliği ve İskeçe Türk Birliği'ni ziyaret edecek.
 
(Yunanistan)
 
2- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bakanlıkta basın toplantısı düzenleyecek.
 
(Ankara/11.00)
 
3- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, orman yangınları ve ağaçlandırma çalışmalarına ilişkin kahvaltılı basın toplantısı düzenleyecek.
 
(İstanbul/10.00)
 
4- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Esenyurt Belediye Başkanlığının düzenlediği Esenyurt Belediyesi Siyaset Okulu Açılış Dersi programına katılacak.
 
(İstanbul/10.00)
 
 
DÜNYA-DİPLOMASİ
 
1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.
 
(Şam/Halep)
 
2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.
 
(Erbil/Bağdat)
 
3- Yemen'deki çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.
 
(Sana)
 
 
SPOR
 
1- 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri kura çekimi Rusya'da yapılacak.
 
(St. Petersburg/18.00)
 
2- TEB BNP Paribas İstanbul Cup Tenis Turnuvası'na Garanti Koza Arena'da yarı final maçlarıyla devam edilecek.
 
(İstanbul/13.00)
 
3- A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2015 CEV Avrupa Ligi B Grubu 3. hafta maçında Anafartalar Spor Salonu'nda Romanya ile karşılaşacak.
 
(Çanakkale/19.00)
 
4- Genç Milli Erkek Basketbol Takımı, Yunanistan'da süren Avrupa Şampiyonası'nda C Grubu'ndaki üçüncü maçında Rusya ile karşı karşıya gelecek.
 
(Volos/14.30)
 
5- 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin ikinci gününde aralarında başpehlivanların da olacağı büyük boy güreşleri yapılacak.
 
(Edirne/09.00/18.00)
 
6- Fransa Bisiklet Turu'nun 20. etabı, Modane Valfrejus ile Alpe d'Huez kayak merkezleri arasındaki 110,5 kilometrelik parkurda yapılacak.
 
(Modane Valfrejus/14.15)
 
7- Spor Toto Süper Lig takımlarının yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları izleniyor.
 
-Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında İtalya'nın Udinesse takımıyla karşı karşıya gelecek.
 
(Klagenfurt/20.00)
 
- Afyonkarahisar'da düzenlenen Afyon Summer Futbol Fest 2015'te turnuvanın son maçında Antalyaspor ile Olympique Marsilya karşılaşacak.
 
(Afyonkarahisar/20.30)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem