Türkiye Yeni Trabzon Valisi'ni nasıl tanıdı?

İçişleri Bakanlığının yeni yayımladığı valiler kararnamesi ile Trabzon'a atanan Amasya Valisi Abdil Celil Öz'ü  Türkiye bakın hangi haberle tanıdı?Valiler kararnamesi ile Dr Recep Kızılcık merkeze alınırken Kızılcık'ın yerine Trabzon valililğine Amasya es

Türkiye Yeni Trabzon Valisi'ni nasıl tanıdı?

İçişleri Bakanlığının yeni yayımladığı valiler kararnamesi ile Trabzon'a atanan Amasya Valisi Abdil Celil Öz'ü  Türkiye bakın hangi haberle tanıdı?

Valiler kararnamesi ile Dr Recep Kızılcık merkeze alınırken Kızılcık'ın yerine Trabzon valililğine Amasya eski valisi Abdil Celil Öz atandı. Öz Cumhuriyet Balosunu pastanede yapan vali olarak tanındı.

Amasya Valisi Abdil Celil Öz daha önce yaptığı bir uygulama ile Türkiye gündemine oturmuştu.

Vali Öz'ün 2012 yılında Amasya'da özel bir pastanede verdiği 29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonu büyük tepki çekmişti.Ulusal basında günlerce yer alan haber sonrası dönemin Amasya Valisi olan şimdinin Trabzon valisi Abdil Celil Öz Kentte daha geniş ve kaliteli bir mekan olmadığı için Cumhuriyet Resepsiyonu için pastaneyi tercih ettiklerini belirtmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem