Türkiye Tabipler Vakfı'na polis baskını

TÜRKİYE Tabipler Vakfı'nın İzmir ve Bursa Şubei'ne İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri arama başlattı. Fethullah Gülen Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen Türkiye Tabipler Vakfı'nın İzmir Merkez Şubesi ve İzmir'de vakfa bağlı iki ayrı

Türkiye Tabipler Vakfı'na polis baskını
TÜRKİYE Tabipler Vakfı'nın İzmir ve Bursa Şubei'ne İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri arama başlattı.
 
Fethullah Gülen Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen Türkiye Tabipler Vakfı'nın İzmir Merkez Şubesi ve İzmir'de vakfa bağlı iki ayrı noktada polis sabah erken saatlerde arama başlattı. Mali Suçlarla Mücadele Şubesi'ne bağlı polisler sabah erken saatlerde mahkeme kararıyla geldikleri Vakıf şubelerinde bilgisayar ve resmi kayıtlara el koydu. Arama işlemleri halen devam ediyor. Eş zamanlı olarak Türkiye Tabipler Vakfı Bursa Şubesi'nde de arama yapıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem