Türkiye Şehidine ağlıyor!

Ankara'da teröre tepki göstermek isteyen bir grup genç, dev bir Türk bayrağı ile Tunceli'de bölücü terör örgütüyle girilen çatışmada şehit olan onbaşı Mehmet Coşkun Kılıç'ın evine yürüdü. Sloganlar atan grup burada İstiklal Marşı okuduktan sonra olaysız b

Türkiye Şehidine ağlıyor!

Ankara'da teröre tepki göstermek isteyen bir grup genç, dev bir Türk bayrağı ile Tunceli'de bölücü terör örgütüyle girilen çatışmada şehit olan onbaşı Mehmet Coşkun Kılıç'ın evine yürüdü. Sloganlar atan grup burada İstiklal Marşı okuduktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı. 

Başkent'te bir grup genç terörü protesto etmek için sokaklara döküldü. Akşam saatlerinde toplanan grup, dev bir Türk bayrağı ile sloganlar eşliğinde Piyade Onbaşı Kılıç'ın Keçiören Şehit Kubilay Mahallesi'ndeki evine yürüdü. Gruba vatandaşlar balkonlarından, sürücüler ise araçlarından kornalarıyla destek verdi. "Şehitler ölmez vatan bölünmez", Askere uzanan eller kırılsın" sloganları atan grup, şehidin evinin önünde İstiklal Marşı okudu. 

Gruba mahalle sakinleri de eşlik etti. Mahallede asılan bayraklar ise dikkat çekti. Grup bir süre daha slogan attıktan sonra dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler