Türkiye sallanıyor
Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, saat 06.38'de meydana gelen depremin merkez üssünün İskenderun Körfezi olarak belirlediğin
Yayınlanma:
Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, saat 06.38'de meydana gelen depremin merkez üssünün İskenderun Körfezi olarak belirlediğini açıkladı. Yerin 17.6 kilometre derinliğindeki depremçevre ilçelerde de hissedildi. Deprem ilk belirlemelere göre hasara neden olmadı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem