Türkiye Roman starını seçiyor

 Ciguli, Ümmiye ve TRT sanatçılarının jüri üyeliğini yaptığı 'Türkiye Roman Starını Seçiyor' yarışmasında Romanlar doyasıya eğlendi. Ciguli ve Ümmiye'nin danslarıyla renklenen yarışmada, yarışmacılar jüri üyelerini etkilemek için kıyasıya yarıştı. Kocaeli

Türkiye Roman starını seçiyor

 

Ciguli, Ümmiye ve TRT sanatçılarının jüri üyeliğini yaptığı 'Türkiye Roman Starını Seçiyor' yarışmasında Romanlar doyasıya eğlendi. Ciguli ve Ümmiye'nin danslarıyla renklenen yarışmada, yarışmacılar jüri üyelerini etkilemek için kıyasıya yarıştı.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Türkiye Roman Starını Seçiyor' yarışmasının Ankara elemeleri dün Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Gençlik Merkezi'nde yapıldı. Jüri üyeleri gelmeden önce Roman şarkılarıyla sahnede doyasıya dans eden Romanlar, jüri üyeliğini Ümmiye, Ciguli ve TRT sanatçılarının yaptığı yarışmada, jüri üyelerini büyük coşkuyla karşıladı. Jüri heyetinde bulunan ünlü Roman sanatçı Ciguli salona oynayarak girdi.

Yarışma sırasında Sulukule'yi aratmayan renkli manzaralar yaşandı. Romanlar her müzik çaldığında sahneye fırlayarak oynamaya başladı. Bazı romanlar ise oturdukları yerden oynamayı sürdürdü.

Yarışmacılar sırasıyla şarkılarını okuduktan sonra jüri üyeleri karar vermek için süre istedi ve kısa bir süre sonra birinciye karar verdiler. Yarışmanın sonucundan sonra yarışmayı izleyen herkes, sahneye çıkarak Roman şarkılarıyladans etti ve jüri üyeleriyle fotoğraf çektirdi.

 

Jüri üyesi Ciguli yarışma hakkındaki görüşlerini bildirerek, "Bu yarışmada iyi sesleri seçiyoruz, kim iyiyse, hak ettiyse ona veriyoruz. Burada hak yemek yok, neyse o. Biz de gerçeği veriyoruz. İnanıyorum ki, bu romanlardan, kardeşlerimizden çok güzel bir ses çıkacak, iyi bir ses çıkacağına inanıyorum" dedi. "1.yi seçerken kriteriniz neydi" sorusuna ise "Güzel okudu, tarzını beğendim, güzel tarzda okudu diye beğendim" dedi.

Jüri üyeleri yarışmanın Düzce elemesini gerçekleştirmek için yarışmadan sonra Düzce'ye yola çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem