Türkiye mobil kapsamaya giriyor!

Müjdeli haber Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım' dan geldi. Binali Yıldırım bu yıl tüm Türkiye'nin mobil kapsama içine alınacağını duyurdu. Türkiye, önümüzdeki aylarda bir ilki imza atmaya hazırlanıyor. Müjdeli haber Ulaştırma, De

Türkiye mobil kapsamaya giriyor!

Müjdeli haber Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım' dan geldi. Binali Yıldırım bu yıl tüm Türkiye'nin mobil kapsama içine alınacağını duyurdu.


 Türkiye, önümüzdeki aylarda bir ilki imza atmaya hazırlanıyor.
 
Müjdeli haber Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım' dan geldi. Binali Yıldırım bu yıl tüm Türkiye'nin mobil kapsama içine alınacağını duyurdu. Bu çalışmayla Türkiye'deki tüm yerleşim yerlerinim mobil kapsama içine alınması amaçlanacak.
 
Binali Yıldırım , yaptığı açıklamada şuan mobil kapsamanın yüzde 99'un üzerinde olduğunu ancak bu rakamın yüzde 100'e çıkarmak için çalışmaların başlatılacağını söyledi.Yıldırım yüksek maliyet , coğrafi özellikler ve altyapı yetersizliği nedeniyle kapsaması bulunmayan yerleşim yerleri için iyileştirlmeye gidileceğini duyurdu. Yapılacak bu çalışmalarının masraflarını Evrensel Hizmet Fonu karşılayacak. Yapılan bu çalışmalara Avrupa'da bir ilk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem