| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 13 Kasım 2018 15:29

Türkiye masadan kalktı!

Türkiye Libya'daki toplantıyı terk etti.

Ankara, İtalya'daki Libya konferansında masadan kalktı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Türkiye derin hayal kırıklığı ile toplantıyı terk ediyor" dedi.

Ankara, İtalya'daki Libya konferansında masadan kalktı. İtalya'da Türkiye'yi temsil eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, alınan kararı "Türkiye derin hayal kırıklığı ile toplantıyı terk ediyor" sözleriyle duyurdu.

Söz konusu konferans, Palermo’daki Villa Igiea Otel’de düzenleniyordu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, konferans öncesinde İtalya Başbakanı Giuseppe Conte ile de bir araya gelmişti.

Yorumlar (2)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Z
ZEKERİYA.
7 yıl önce

NATONUN NE İŞİ VAR LİBYA DA DİYEN BİR İKTİDAR..SONRA ÇARK EDİP NATONUN EMRİNE YEDİ YEDİ TANE GEMİ VEREN BİR İKTİDAR NE BEKLİYORDUNUZ AZ BİLE YAPIYORLAR SİZE..

V
Vatansever 1461
7 yıl önce

Türkiye protesto edip toplantıyı terk ediyor ama aşağıda yorum yapan zekeriya gibiler yabancıları değil Türkiyeyi eleştiriyor. Her olayda,her konuda düşmanlarımızı değil de sadece kendi ülkesini eleştirenlere ne denir? Aklınızı başınıza efendiler, ya Türkiyenin yanında olun ya da susun!