Türkiye Başkonsolosluğu'na saldırı!

Yunanistan'da, Türkiye'nin Selanik Başkonsolosluğu  binasının önünde görevli polislere molotofkokteylli saldırı düzenlendi.    Atatürk'ün doğduğu evin de bulunduğu başkonsolosluk binasının önündeki  polis kulübesi ile yine aynı bölgedeki bir polis otobüsü

Türkiye Başkonsolosluğu'na saldırı!
Yunanistan'da, Türkiye'nin Selanik Başkonsolosluğu  binasının önünde görevli polislere molotofkokteylli saldırı düzenlendi.
 
 Atatürk'ün doğduğu evin de bulunduğu başkonsolosluk binasının önündeki  polis kulübesi ile yine aynı bölgedeki bir polis otobüsüne yüzleri maskeli  kişiler tarafından molotofkokteyli atıldı.
 
Başkonsolosluk yetkililerinden alınan bilgiye göre,  atılan maddelerin bir kısmı konsolosluk binasının dış duvarına isabet etti.  Saldırıda yaralanan olmadığı belirtildi.
 Yunan haber Ajansı ANA-MPA, saat 03.20 sıralarında Türk  Başkonsolosluğu binasının bulunduğu Agiyu Dimitriyu Caddesi'ne gelen yüzleri  maskeli yaklaşık 25 kişinin, konsolosluk binasının önünde görevli polislere 15  molotofkokteyli fırlattıktan sonra kaçtığını duyurdu. Olayla ilgili soruşturma  başlatıldığı belirtildi.
 
    Selanik'te Türk başkonsolosluğunun önündeki polis kulübesi, daha önce  de birçok kez saldırıya uğramıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem