Türkiye acı haberlerle dolup taştı!

Edinilen bilgiye göre kaza saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Nurtepe’den Okmeydanı istikametine giden Caner Özcan yönetimindeki cip direksiyon hâkimiyetini kaybederek önce bariyerlere çarpan ardından takla attı. Kaza sonucu cip içindeki 3 kişi dışarıy

Türkiye acı haberlerle dolup taştı!

Edinilen bilgiye göre kaza saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Nurtepe’den Okmeydanı istikametine giden Caner Özcan yönetimindeki cip direksiyon hâkimiyetini kaybederek önce bariyerlere çarpan ardından takla attı. Kaza sonucu cip içindeki 3 kişi dışarıya savrulurken 2 kişi de araç içinde hafif şekilde sıkıştı. Sıkışan yaralılar vatandaşlar tarafından dışarı çıkarıldı. Caddeye fırlayan yaralılara ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapılırken olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi burada yaparken yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Görgü tanıkları cipin hızlı olduğunu ve bariyerlere çarptıktan sonra içindeki 3 kişinin dışarıya savrulduğunu diğer 2’sinin vatandaşlar tarafından çıkardığını söyledi.

YARALILARDAN 2’Sİ ÖLDÜ

Kaza sonrası araç sürücüsü Caner Özcan Vakıf Güraba Hastanesine, Büşra Elmas’da Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak yaralı olarak kaldırılan Özcan ve Elmas tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Emel Sürücü, Nurdan Özel ve Elif Livalı’nın hastanedeki tedavileri devam ediyor. Bu arada kazada ölen Özcan, Elmas ve yaralılar Özel, Sürücü ve Livalı’nın Baltalimanı Kemik hastanesinde sağlık personeli olarak çalıştıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem